رفتن به مطلب
  • متخصصان فعال

    1. دکتر فریبا الماسی

      362 امتیاز

      5681 ارسال

      دکتر فریبا الماسی

    2. دکتر مرجان قاجار

      260 امتیاز

      5319 ارسال

      دکتر مرجان قاجار

    3. دکتر نوشین نظری

      387 امتیاز

      4810 ارسال

      دکتر نوشین نظری

    4. دکتر علی اصغر حلیمی

      243 امتیاز

      2241 ارسال

      دکتر علی اصغر حلیمی

    5. دکتر کتایون برجیس

      3 امتیاز

      1945 ارسال

      دکتر کتایون برجیس

  • سوالات تا این لحظه

    27,345

    پاسخ ها: 126,184

  • 0

لکه بینی قرص اورژانسی، میترسم حامله باشم

سلام

من پرده بكارت دارم،من حدودا ٣ هفته پيش رابطه مقعدى داشتم و چون مطمئن نبودم خيلى سريع قرص ضد باردارى اورژانسى مصرف كردم

حدودا ٢ هفته پس از مصرف قرص،ترشحات خونى به مقدار خيلى كم داشتم و فقط ٣ روز بود

من ٢ روز پيش بايد پريود ميشدم اما نشدم هنوز

تروخدا جواب بديد خيلى ميترسم حامله باشم 

امروز خيلى دل درد داشتم و خيلى كم ترشح خونى داشتم

اما مثل ماه هاى گذشته پريود نيستم

احتمال باردارى هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

7 جواب به این سوال تا کنون داده شده است

پاسخ پیشنهاد شده

  • 0

دوست عزیز مصرف قرص های اورژانسی سیستم هورمونی را بهم میریزد و باعث ایجاد بی نظمی در قاعدگی گاهی تا سه سیکل می شود، در ضمن واکنش هر بدنی به قرص های اورژانسی متفاوت است، ممکن است شما چند روز زودتر یا دیرتر و یا در تاریخ مقرر همیشگی پریود شوید. برای ایجاد نظم قاعدگی به پزشک مراجعه کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
  • 0

@Nika amiri سلام

احتمال بارداری در رابطه مقعدی صفر است ولی اگر در این رابطه همسر شما انزال را خارج مقعد انجام داده ومنی روی مقعد واطراف ان ودهانه واژن ریخته احتمال بارداری است ولی اگر داخل مقعد منی تخلیه شده باشه وروی مقعد با دستمال پوشانده شده باشه احتمال بارداری نخواهدبودالبته با توجه به اینکه قرص اورژانسی مصرف کرده ای احتمال بارداری اگر منی به دهانه واژن برخورد کرده باشه یک تا 2درصداست با توجه به اینکه مصرف این قرص ها پریودرا ازیک تا 3هفته به تاخیر میندازه وشما بعد از 3هفته پریودنشده ای اگر یک هفته دیگر هم پریودنشدی برای اطمینان ازمایش بتا بدهید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
  • 0
ABBAS SAEEDNEJAD 48 دقیقه قبل گفته :

@Nika amiri سلام

احتمال بارداری در رابطه مقعدی صفر است ولی اگر در این رابطه همسر شما انزال را خارج مقعد انجام داده ومنی روی مقعد واطراف ان ودهانه واژن ریخته احتمال بارداری است ولی اگر داخل مقعد منی تخلیه شده باشه وروی مقعد با دستمال پوشانده شده باشه احتمال بارداری نخواهدبودالبته با توجه به اینکه قرص اورژانسی مصرف کرده ای احتمال بارداری اگر منی به دهانه واژن برخورد کرده باشه یک تا 2درصداست با توجه به اینکه مصرف این قرص ها پریودرا ازیک تا 3هفته به تاخیر میندازه وشما بعد از 3هفته پریودنشده ای اگر یک هفته دیگر هم پریودنشدی برای اطمینان ازمایش بتا بدهید.

خيلى ممنونم از توضيح، يعنى تا ٣ هفته بعد از موعد پريود نشدن طبيعيه؟

بعد از ارضا شدن به دستمال پاك كرديم اما بخاطر شك قرص خوردم

كاملا توى مقعد تخليه شد مايع منى

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
  • 0

@Nika amiri سلام

بله تا 3هفته طبیعی است وبا توجه به اینکه منی داخل مقعد تخلیه شده وبا دستمال ان را پاک کرده ایدنگران بارداری نباشیددرضمن در رابطه های بعدی حتما قبل از خارج کردن الت ازمقعدیک دستمال میان دوراه قرارداده ودرپوزیشنی قرارگرفته که مایع منی ویا الت همسربه دهانه واژن برخوردپیدا نکند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

جهت ارسال دیدگاه ابتدا وارد شوید


مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  •  

    show_adv.gif

اعضا تا این لحظه: 24,912
سوالات تا این لحظه 27,345
جواب ها تا این لحظه 126,184

متخصصان فعال

  1. دکتر فریبا الماسی

    362 امتیاز

    5681 ارسال

    دکتر فریبا الماسی

  2. دکتر مرجان قاجار

    260 امتیاز

    5319 ارسال

    دکتر مرجان قاجار

  3. دکتر نوشین نظری

    387 امتیاز

    4810 ارسال

    دکتر نوشین نظری

  4. دکتر علی اصغر حلیمی

    243 امتیاز

    2241 ارسال

    دکتر علی اصغر حلیمی

  5. دکتر کتایون برجیس

    3 امتیاز

    1945 ارسال

    دکتر کتایون برجیس

×