نوشته شده توسط Saray.emir ارسال شده در آذر 98 سلام من تا دیروز علائم عادت رو داشتم اما الان دو روز هم گذشته از روی زمانش و هنوز نشدم. ۲۰ روز پیش هم با همسرم رابطه داشتم و امروز یهو درد سینه ام از بین رفته، یعنی ممکن باردار باشم!؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★دکتر کتایون برجیس ارسال شده در آذر 98 دوست عزیز ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
1 نوشته شده توسط Sogoljooon ارسال شده در آذر 98 @Saray.emir من از هرکی شنیدم، علایم بارداریش برابر با علایم شدید پریودی بوده نه از بین رفتن علایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Sogoljooon ارسال شده در آذر 98 @Saray.emir بیبی چک جواب میده الان ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام من تا دیروز علائم عادت رو داشتم اما الان دو روز هم گذشته از روی زمانش و هنوز نشدم. ۲۰ روز پیش هم با همسرم رابطه داشتم و امروز یهو درد سینه ام از بین رفته، یعنی ممکن باردار باشم!؟؟
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال