نوشته شده توسط شاه ماهی ارسال شده در آذر 98 سلام. وقت بخیر فرزنداول من سه سال ونیم داره وپسرهستش. فرزنددوم من هم پسرهست و2سال داره. چندمدت پیش فرزنداولم علاقه به قلقلک پیداکرده بود. ودوست داشت پاهای آدم هاروقلقلک کنه. بعدفقط علاقه به قلقلک پاهای خاله ودخترخاله ا ش پیداکرد.من میگفتم پاهاشون کثیفه واون میگفت دست هام ومیشورم.یه مدت یادش رفت والان دوباره خیلی پیله کرده به اینکار.تاجایی که اگه مهمونی باشیم وخالش اونجاباشه ازمن میاداجازه میگیره که تواتاق پاهای اون هاروقلقلک کنه .وچون ازپدرش میترسه که دعواش کنع.میره تواتاق. خواهش میکنم راهنماییم کنید.خیلی گیج شدم .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★مرتضی توکلی روانشناس عمومی ارسال شده در چهارشنبه در 12:17 مادر عزیز اساسا توجه (چه مثبت و چه منفی) باعث تكرار رفتار در كودک آدمی میشود. توجه شما يا پدر كه احتمالا توجه منفی است باعث تكرار اين موضوع شده. اگر اين رفتار كودک شما در حد بازی است و به كسی آسيبی وارد نمیكند مانع نشويد اما اگر از طرف همبازی های او اين كار آزار حساب میشود، با همكاری روانشناس كودک و نه با دخالت ناآگاهانه، به او كمک كنيد از اين كار دور شود. ضمنا توصيه شما به شستن دست توصيه مناسبی بوده و او متوجه دليل اصلی شما (دليل بهداشتی) برای عدم تكرار رفتارش شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط مریمی24 ارسال شده در آذر 98 به اطرافیان بگین واکنش نشون ندن. چون واکنش میبینه علاقه داره. میبینه که میتونه باعث خنده بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام.
وقت بخیر
فرزنداول من سه سال ونیم داره وپسرهستش.
فرزنددوم من هم پسرهست و2سال داره.
چندمدت پیش فرزنداولم علاقه به قلقلک پیداکرده بود.
ودوست داشت پاهای آدم هاروقلقلک کنه.
بعدفقط علاقه به قلقلک پاهای خاله ودخترخاله ا ش پیداکرد.من میگفتم پاهاشون کثیفه واون میگفت دست هام ومیشورم.یه مدت یادش رفت والان دوباره خیلی پیله کرده به اینکار.تاجایی که اگه مهمونی باشیم وخالش اونجاباشه ازمن میاداجازه میگیره که تواتاق پاهای اون هاروقلقلک کنه .وچون ازپدرش میترسه که دعواش کنع.میره تواتاق.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.خیلی گیج شدم ..
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال