نوشته شده توسط Mayyyyyy ارسال شده در آبان 98 نوزادم ۳ ماهش هست دهنش خیلی اب میده طبیعی هست باید چکار کنم خیلی دوست داره انگشت من با لثه هاش فشار میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★دکتر علی اصغر حلیمی ارسال شده در آبان 98 مادر عزیز، همه بچه ها از حدود دو ماهگی تا چهار ماهگی ترشح دهانشان افزایش پیدا می کند. لذا این حالت طبیعی است و جای نگرانی نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Sogoljooon ارسال شده در آبان 98 @Mayyyyyy سلام عزیزم چطوری خوبی؟ اب دهان از رفلاکس میتونه باشه معمولا. یعنی بالا اوردن پرتابی.اگر اینه باید دکتر دارو بدن وگرنه طبیعیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط shima1986 ارسال شده در آبان 98 @Mayyyyyy سلام عزیزم.فکر کنم لثه هاش میخارن.یادمه پسر منم اوایل که لثه هاش میخاریدن آب دهنش خیلی زیاد شده بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Mayyyyyy ارسال شده در آبان 98 Sogoljooon 23 ساعت قبل گفته : @Mayyyyyy سلام عزیزم چطوری خوبی؟ اب دهان از رفلاکس میتونه باشه معمولا. یعنی بالا اوردن پرتابی.اگر اینه باید دکتر دارو بدن وگرنه طبیعیه سلام❤ خوبم خوبیم خوبی؟ نه فقط اب مثل تف کردن خارج میکنه بیشتر وقتی من غذا میخورم خیلی هم بهونه میگیره پیشش هیچی نمیخورم بازم ممنونم از راهنمایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
نوزادم ۳ ماهش هست دهنش خیلی اب میده طبیعی هست
باید چکار کنم
خیلی دوست داره انگشت من با لثه هاش فشار میده
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال