نوشته شده توسط Fateme_sh ارسال شده در آبان 98 سلام، خدا قوت . من ۲۸ سالمه و یک پسر ۱۷ ماهه دارم و شیر خودمو میدم، قدم ۱۶۰ و وزنم ۶۷ کیلو هستش، میخوام رژیم بگیریم چون شکم و پهلو و رونام خیلی بزرگ شدند،رژیم غذایی بهم پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ، خدا خیرتون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★دکتر نوشین نظری ارسال شده در آبان 98 دوست عزیز با توجه به شیردهی رژیم غذایی توصیه نمیشود اما میتوانید ورزش های مناسب انجام دهید و رژیم غذایی کم کربوهیدرات داشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Zahra8072 ارسال شده در آبان 98 چون داری بچه ات رو فعلا شیر میدی فکر رژیم زیاد نباش چون همونطور که داری شیر میدی از اونور کلسیم تو میره و ضعیف میشی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی اونقدرم وزنت بالا نیس تا آخرای شیردهی خود به خود کلی لاغر میشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام، خدا قوت .
من ۲۸ سالمه و یک پسر ۱۷ ماهه دارم و شیر خودمو میدم، قدم ۱۶۰ و وزنم ۶۷ کیلو هستش، میخوام رژیم بگیریم چون شکم و پهلو و رونام خیلی بزرگ شدند،رژیم غذایی بهم پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ، خدا خیرتون بده
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال