نوشته شده توسط نسیم ف ارسال شده در آبان 98 سلام .خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم.من اخرین بار 18مهر پریود شدم و روز 2 ابان یه رابطه سطحی در حد برخورد دست الوده ب پیشاب با کلیتوریس و ناحیه خارج واژن داشتم و باکره ام .ایا احتمال بارداری هست ؟من دارم دیوونه میشم از استرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★دکتر نوشین نظری ارسال شده در آبان 98 دوست عزیز اگر مایع منی به میزان خیس شدن کامل به ناحیه ژنیتال نرسد مشکلی ندارد و حاملگی رخ نمیدهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Aisa..... ارسال شده در آبان 98 اگه واژن کامل خیس باشه احتماااال حاملگی هس اونم کم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Aisa..... ارسال شده در آبان 98 @نسیم ف ولی بنظرم نیستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط mani.rakipour ارسال شده در آبان 98 نه نیستی گلم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ABBAS SAEEDNEJAD ارسال شده در آبان 98 @نسیم ف سلام دررابطه بدون دخول به هیچ وجه پیشاب باعث بارداری نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام .خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم.من اخرین بار 18مهر پریود شدم و روز 2 ابان یه رابطه سطحی در حد برخورد دست الوده ب پیشاب با کلیتوریس و ناحیه خارج واژن داشتم و باکره ام .ایا احتمال بارداری هست ؟من دارم دیوونه میشم از استرس
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال