نوشته شده توسط Roham98 ارسال شده در مهر 98 سلام خسته نباشید پسری چهار ماهه دارم وزن تولدش سه کیلو هشتصد گرم بود الان چهار ماهه هست با وزن ۷کیلو به نظر شما وزنش نسبت به وزن تولدش کم نیست؟ شیرخشکی هست...آپتامیل میدم بهش و اینکه میتونم شیرخشک شو عوض کنم ؟ چه شیر خشکی بهتره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
2 نوشته شده توسط ★دکتر علی اصغر حلیمی ارسال شده در آبان 98 دوست عزیز نوزاد باید در سه ماهه اول تولد ماهی یک کیلو اضافه وزن داشته باشد و در سه ماهه دوم هر ماه نیم کیلو. وزن گیری نوزاد خوب است به همین دلیل نگران شیر خوردنش نباشید. هر زمانی که نوزاد تقاضای شیر کرد، شیر بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
2 نوشته شده توسط shima1986 ارسال شده در مهر 98 @Roham98 سلام عزیزم.بچه ها تا 6 ماهگی باید وزنشون دو برابر وزن زمان تولدشون بشه، تا به عنوان رشد نرمال تلقی بشه.به نظر من خوب وزن گرفته.نگران نباش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Roham98 ارسال شده در مهر 98 چرا کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Sogoljooon ارسال شده در آبان 98 Roham98 12 ساعت قبل گفته : ؟ کاربر شیما درست و کامل جواب داده عزیزم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام خسته نباشید
پسری چهار ماهه دارم
وزن تولدش سه کیلو هشتصد گرم بود الان چهار ماهه هست با وزن ۷کیلو به نظر شما وزنش نسبت به وزن تولدش کم نیست؟ شیرخشکی هست...آپتامیل میدم بهش
و اینکه میتونم شیرخشک شو عوض کنم ؟
چه شیر خشکی بهتره؟
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال