رفتن به مطلب
  • متخصصان فعال

    1. دکتر فریبا الماسی

      368 امتیاز

      6117 ارسال

      دکتر فریبا الماسی

    2. دکتر مرجان قاجار

      264 امتیاز

      5709 ارسال

      دکتر مرجان قاجار

    3. دکتر نوشین نظری

      397 امتیاز

      5262 ارسال

      دکتر نوشین نظری

    4. دکتر علی اصغر حلیمی

      244 امتیاز

      2328 ارسال

      دکتر علی اصغر حلیمی

    5. دکتر کتایون برجیس

      2 امتیاز

      2041 ارسال

      دکتر کتایون برجیس

  • سوالات تا این لحظه

    29,002

    پاسخ ها: 134,908

  • 0

قاعدگی نامنظم و تیروئید، درمان مناسب چیست؟

سلام ،

من بعد از رابطه زناشویی بدون دخولی که حدود سه ماه پیش داشتم ، پریودم خیلی بهم ریخت و همون ماه 8 روز تاخیر ، و دو ماه بعد هر کدام با 12 روز تاخیر اومد ،

ازمایش بارداری هم دادم منفی بود ،

نتیجه سونوگرافی :

(سونوگرافی پنج روز بعد از تاخیر پریود و 45 روز بعد از رابطه انجام شد و بنظرم ضخامت اندومتر پایینه)

The uterus is normal in size homogenous (78 * 40mm)

The endometrial line is normal (5.5 mm) 

Multiple tiny peripheral follicles are perceptible within both ovaries smaller than 5mm compatible with, either hormonal imbalance or poly cystic ovarian disease (PCOD) linical & lab correlation is mandatory. 

No free fluid is appreciated in the pelvic cavity. the urinary bladder is within normal limits

 

ازمایش تیروئید هم دادم که مقدار tsh برابر 1.7 (0.4 - 6.2) مقدار پرولاکتین بالا و برابر 690 بود (رنج نرمال بین 120-550)

 

دکتر برام مجموعه ازمایشات زیر رو نوشتن گفتن روز دوم یا سوم پریود انجام بدم :

prolactin , fbs , cbc , fsh , lh , 25oh vitd3 , beta hcg

، توی این ازمایش مقدار پرولاکتین کاملا در رنج نرمال بود ، ویتامیل دی3 کم بود و میزان هرمون های fsh و lh هم نرمال بود ، میزان قند خون 100 بود

دکتر برام قرص متفورمین و قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم پریود و قرص ویتامین دی3 نوشتن ، مقدار کمی هم فقر اهن داشتم که برای اون هم دارو نوشتن ،

21 سالم ، متاهل (نامزد) ، وزن 58 ، قد 173 ، موهای زائد دارم ، جوش های صورت هم دارم حس میکنم زیاد هم شده ، اما ریزش مو ندارم

به نظرتون درمان برای تنظیم پریود مناسب هست ؟

 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

2 جواب به این سوال تا کنون داده شده است

پاسخ پیشنهاد شده

  • 0
marymary 5 دقیقه قبل گفته :

سلام ،

من بعد از رابطه زناشویی بدون دخولی که حدود سه ماه پیش داشتم ، پریودم خیلی بهم ریخت و همون ماه 8 روز تاخیر ، و دو ماه بعد هر کدام با 12 روز تاخیر اومد ،

ازمایش بارداری هم دادم منفی بود ،

نتیجه سونوگرافی :

(سونوگرافی پنج روز بعد از تاخیر پریود و 45 روز بعد از رابطه انجام شد و بنظرم ضخامت اندومتر پایینه)

The uterus is normal in size homogenous (78 * 40mm)

The endometrial line is normal (5.5 mm) 

Multiple tiny peripheral follicles are perceptible within both ovaries smaller than 5mm compatible with, either hormonal imbalance or poly cystic ovarian disease (PCOD) linical & lab correlation is mandatory. 

No free fluid is appreciated in the pelvic cavity. the urinary bladder is within normal limits

 

ازمایش تیروئید هم دادم که مقدار tsh برابر 1.7 (0.4 - 6.2) مقدار پرولاکتین بالا و برابر 690 بود (رنج نرمال بین 120-550)

 

دکتر برام مجموعه ازمایشات زیر رو نوشتن گفتن روز دوم یا سوم پریود انجام بدم :

prolactin , fbs , cbc , fsh , lh , 25oh vitd3 , beta hcg رو نوشتن ، توی این ازمایش مقدار پرولاکتین کاملا در رنج نرمال بود ، ویتامیل دی3 کم بود و میزان هرمون های fsh و lh هم نرمال بود ، میزان قند خون 100 بود

دکتر برام قرص متفورمین و قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم پریود و قرص ویتامین دی3 نوشتن ، مقدار کمی هم فقر اهن داشتم که برای اون هم دارو نوشتن ،

21 سالم ، متاهل (نامزد) ، وزن 58 ، قد 173 ، موهای زائد دارم ، جوش های صورت هم دارم حس میکنم زیاد هم شده ، اما ریزش مو ندارم

به نظرتون درمان برای تنظیم پریود مناسب هست ؟

 

 

 

با قرص های جلوگیری پریودتون منظم میشه ولی نوشته به مقدار خیلی کم پلی کیست هستید . با قرص های جلوگیری انشالله که رفع میشه. ویتامین دی هم اکثر خانمها کمه و باید مصرف کنن 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
  • 0

همراه عزیز نی نی بان. در این سایت مجاز به تحلیل برگه آزمایش افراد و توضیح اصطلاحات تخصصی نیستیم و صلاحیت این امر فقط درمراجعه شما به پزشک متخصص تان محقق می شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

جهت ارسال دیدگاه ابتدا وارد شوید

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


اعضا تا این لحظه: 26,002
سوالات تا این لحظه 29,002
جواب ها تا این لحظه 134,908

متخصصان فعال

  1. دکتر فریبا الماسی

    368 امتیاز

    6117 ارسال

    دکتر فریبا الماسی

  2. دکتر مرجان قاجار

    264 امتیاز

    5709 ارسال

    دکتر مرجان قاجار

  3. دکتر نوشین نظری

    397 امتیاز

    5262 ارسال

    دکتر نوشین نظری

  4. دکتر علی اصغر حلیمی

    244 امتیاز

    2328 ارسال

    دکتر علی اصغر حلیمی

  5. دکتر کتایون برجیس

    2 امتیاز

    2041 ارسال

    دکتر کتایون برجیس

×