نوشته شده توسط Alieh ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام.خسته نباشید.من ماه پیش هفت روز عقب انداختم تست انجام دادم ولی منفی بود.این ماه قرار بود چهاردهم پریود بشم ولی هنوز نشدم.امکان بارداری وجود داره؟چه زمانی تست انجام بدم بهتره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط باراد ارسال شده در اردیبهشت 97 Alieh 40 دقیقه قبل گفته : سلام.خسته نباشید.من ماه پیش هفت روز عقب انداختم تست انجام دادم ولی منفی بود.این ماه قرار بود چهاردهم پریود بشم ولی هنوز نشدم.امکان بارداری وجود داره؟چه زمانی تست انجام بدم بهتره؟ فقط زمان بعد تاخیر پریودت،امیدوارم مامان شده باشی،الان آزمایش بتا نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط ★دکتر فریبا الماسی ارسال شده در اردیبهشت 97 دوست عزیز دقیق ترین راه برای اطمینان از بارداری انجام تست خونی بتا بعد از عقب افتادن پریود است. حتما تست خونی بتا را انجام دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
0 نوشته شده توسط Alieh ارسال شده در اردیبهشت 97 ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سلام.خسته نباشید.من ماه پیش هفت روز عقب انداختم تست انجام دادم ولی منفی بود.این ماه قرار بود چهاردهم پریود بشم ولی هنوز نشدم.امکان بارداری وجود داره؟چه زمانی تست انجام بدم بهتره؟
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال