رفتن به مطلب
  • سوالات تا این لحظه

    14,569

    پاسخ ها: 71,849

  • متخصصان فعال

    1. دکتر فریبا الماسی

      232 امتیاز

      3126 ارسال

      دکتر فریبا الماسی

    2. دکتر مرجان قاجار

      164 امتیاز

      2856 ارسال

      دکتر مرجان قاجار

    3. دکتر نوشین نظری

      118 امتیاز

      1791 ارسال

      دکتر نوشین نظری

    4. دکتر علی اصغر حلیمی

      146 امتیاز

      1423 ارسال

      دکتر علی اصغر حلیمی

    5. دکتر کتایون برجیس

      47 امتیاز

      1119 ارسال

      دکتر کتایون برجیس

  • اعضا تا این لحظه

    16,585

    بیشترین آمار آنلاین: 1,341

دکتر فریبا الماسی

تعداد ارسال ها: 3,180

عضویت:

اعتبار در سایت

232

درجه کاربری

دکتر فریبا الماسی
  1. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز چون پس از تماس جنسی خونریزی داشتید احتمال بارداری وجود ندارد.
  2. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز چون پس از تماس جنسی خونریزی داشتید احتمال بارداری وجود ندارد.
  3. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز چون پس از تماس جنسی خونریزی داشتید احتمال بارداری وجود ندارد.
  4. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز سایز فولیکول مناسب حدود هجده تا بیست میلی است اگر این اعداد در اندازه گیری های زمان تخمک گذاری که حدود چهارده روز از ابتدای پریود می گذرد وجود داشته باشند می توان گفت احتمال بارداری زیاد خواهد بود. اگر پریود منظم دارید زمان تخمک گذاری شما 14 روز قبل از پریود بعدی است چند روز قبل و چند روز بعد از این تاریخ نزدیکی داشته باشید.همچنین شانس بارداری در هر ماه حدود 20 درصد است.
  5. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز وجود خون در ادرار می تواند باعث مثبت شدن پروتئین ادرار شود به متخصص زنان یا ارولوژیست جهت بررسی علت خون در ادرار مراجعه کنید. لازم است که فشارخون همسر شما چک شود تا اگر دچار مسمومیت بارداری شده اند زود تشخیص داده شود.
  6. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز بتای بالای ده بارداری تلقی می شود. اگر می خواهید مطمئن شوید که بارداری شما نرمال است 24 ساعت بعد از تیتر اول دوباره آزمایش را تکرار کنید باید مقدار بتا دو برابر شده باشد.
  7. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز بهتر است از غذاهایی که باعث مشکل گوارشی می شود پرهیز کنید، پس از غذا تا یکساعت بنشینید و دراز نکشید، شربت آنتی اسید نیم ساعت پس از غذا مصرف کنید درصورتیکه مشکل رفع نشد به متخصص گوارش مراجعه کنید معمولا سوزش معده در اواخر حاملگی ممکنه دیده شود.
  8. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز چون پس از تماس جنسی خونریزی داشتید احتمال بارداری وجود ندارد.
  9. دکتر فریبا الماسی

    همراه گرامی قرص جلوگیری از بارداری داروهای خطرناکی هستند و نباید سرخود و بدون دستور پزشک مصرف شوند. تهوع می تواند از علائم قرص باشد.
  10. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز معولا توصیه می شود زائو 2 تا 3 هفته بعد از زایمان جهت معاینه به متخصص مراجعه کند.
  11. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز در عرض یک هفته پس از قطع قرص قاعده خواهید شد.
  12. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز در مورد کیست های کوروئید معمولا با رشد جنین از بین می روند و دیده نمی شوند، در مورد شما باید ببینیم سایر بررسی ها مانند آنومالی به چه صورت است، اگر خوب باشد جای نگرانی وجود ندارد.
  13. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز سطح بتا اچ سی جی در تعیین جنسیت جنین هیچ نقشی ندارد. فقط در بارداری های دوقلو و همچنین در بارداری های همراه مول سطح بتا خیلی بالاتر خواهد بود.
  14. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز یکی از عوارض اسپیرونولاکتون ایجاد لکه بینی است. در خانمی که موهای زائد دارد و مبتلا به تنبلی تخمدان است درمان فقط باعث پیشگیری از موهای زائد جدید خواهد شد و برای از بین بردن موهایی که قبلا ایجاد شده فقط باید از لیزر و اپیلاسیون استفاده شود به بیانی دیگر درمان مانع پیشرفت بیماری میشود و از ایجاد موی جدید جلوگیری میکند.
  15. دکتر فریبا الماسی

    دوست عزیز خانمی که از درمان های واژینال استفاده میکند بهتر است نزدیکی نداشته باشد تا عفونت اولیه درمان شود همچنین در مواردی که با وجود مصرف کرم واژینال نزدیکی انجام میشود احتمال بارداری موفق کمتر از حالت های عادی است همچنین اثر داروی واژینال هم کم میشود.
اعضا تا این لحظه: 16,585
سوالات تا این لحظه 14,569
جواب ها تا این لحظه 71,849

متخصصان فعال

  1. دکتر فریبا الماسی

    232 امتیاز

    3126 ارسال

    دکتر فریبا الماسی

  2. دکتر مرجان قاجار

    164 امتیاز

    2856 ارسال

    دکتر مرجان قاجار

  3. دکتر نوشین نظری

    118 امتیاز

    1791 ارسال

    دکتر نوشین نظری

  4. دکتر علی اصغر حلیمی

    146 امتیاز

    1423 ارسال

    دکتر علی اصغر حلیمی

  5. دکتر کتایون برجیس

    47 امتیاز

    1119 ارسال

    دکتر کتایون برجیس

×