رفتن به مطلب
  • سوالات تا این لحظه

    21,123

    پاسخ ها: 100,617

  • متخصصان فعال

    1. دکتر فریبا الماسی

      312 امتیاز

      4404 ارسال

      دکتر فریبا الماسی

    2. دکتر مرجان قاجار

      227 امتیاز

      4040 ارسال

      دکتر مرجان قاجار

    3. دکتر نوشین نظری

      323 امتیاز

      3114 ارسال

      دکتر نوشین نظری

    4. دکتر علی اصغر حلیمی

      222 امتیاز

      1834 ارسال

      دکتر علی اصغر حلیمی

    5. دکتر کتایون برجیس

      -2 امتیاز

      1582 ارسال

      دکتر کتایون برجیس

  • اعضا تا این لحظه

    20,395

    بیشترین آمار آنلاین: 1,520

  • برترین مشارکت کنندگان

دکتر مهتاب مرجانی

تعداد ارسال ها: 47

عضویت:

دنبال کنندگان

اعتبار در سایت

2

درجه کاربری

  1. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز ممکن است برای تیروئید باشد یا pco یا علل مردانه یا مشکلات در لوله ها یا خیلی چیزهای دیگر. برای درمان و بررسی به پزشک مراجعه کنید.
  2. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز حذف کلسیم و منیزیم و افزایش سدیم و پتاسیم در رژیم غذایی و اجتناب از دلستر و ماالشعیر و قلیایی کردن محیط واژن و ارضا عمقی همسر.
  3. دکتر مهتاب مرجانی

    بله دوست عزیز صد درصد نیست ولی ممکن است.
  4. دکتر مهتاب مرجانی

    بله دوست عزیز این سایز در حد نرمال است.
  5. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیکند و در حقیقت خیلی اوقات ما دوفاستون را میدهیم برای این که فاز لوتئال یا پروژسترون حمایت شود و احتمال سقط کاهش یابد.
  6. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز در مورد کلیه و این که مشکلی ایجاد میکند یا خیر باید دکتر اورولوژیست نظر بدهد. بهتر است اول اسکن را انجام دهید و بعد از آن برای بارداری اقدام کنید.
  7. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز زگیل در بارداری مشکل ایجاد نمیکند. فقط اگر خیلی بزرگ باشد که راه زایمان را ببندد بیمار باید سزارین شود. برای از بین بردن زگیل تناسلی در بارداری هم از لیزر و هم اسید تری کلرواستیک استفاده میشود ولی ویروس به این صورت از بین نمیرود فقط ضایعات از بین میرود.
  8. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز در این مورد هنوز هیچ تحقیقی صورت نگرفته، بنابراین من این مورد را رد نمیکنم ولی نمیتوان گفت که فایده ای دارد یا این که چه فایده ای دارد.
  9. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز احتمال بارداری کم است و احتمالا از عوارض قرص است ولی اگر میخواهید مطمئن شوید آزمایش خون بدهید.
  10. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز اگر علت انسداد نسبی لوله ها باشه ممکن است خیلی مفید باشد و تا شش ماه بعد از عکس رنگی بیشترین شانس بارداری وجود دارد.
  11. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز حداقل سه و ترجیحا شش ماه بعد میتوانید اقدام به بارداری کنید. بله ممکن است دوباره ایجاد شود.
  12. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز شما باید حتما بررسی دقیق شوید از نظر سایر علت های سقط مکرر به جز نارسایی دهانه رحم، یعنی ممکن است علت نارسایی دهانه رحم نباشد یا شاید بهتر بود سرکلاژتون به روش دیگری به اصطلاح سرکلاژ شکمی انجام میشد. شما حتما باید به صورت حضوری مراجعه و بررسی شوید.
  13. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز طبق گفته شما روز 14 یا 15 آزاد شده است ولی نمیتوان صد درصد گفت.
  14. دکتر مهتاب مرجانی

    بله دوست عزیز اگر منظم و مرتب بخورید تا حدود یک هفته تا ده روز میتواند عقب بیفتد و اگر دیدید لکه بینی شروع شده میتوانید روزی دو قرص مصرف کنید. صد درصد نیست ولی به احتمال زیاد نتیجه میگیرید.
  15. دکتر مهتاب مرجانی

    دوست عزیز 24 ساعت بعد از مثبت شدن کیت تخمک گذاری اگر نزدیکی داشته باشید شانس جنین پسر بیشتر است. کیفیت اسپرم از بین نمیرود اگر امشب و فرداشب اقدام به بارداری کنید. قبل از رابطه داخل واژن را با آب و جوش شیرین شستشو دهید و ارضای همسرتان حتی الامکان عمقی باشد. بهتر بود از دو ماه قبل خود و همسرتان رژیم غذایی پسردار شدن را شروع میکردید زیرا فقط تنظیم تخمک گذاری روش صد درصدی برای پسردار شدن نیست.
اعضا تا این لحظه: 20,396
سوالات تا این لحظه 21,123
جواب ها تا این لحظه 100,617

متخصصان فعال

  1. دکتر فریبا الماسی

    312 امتیاز

    4404 ارسال

    دکتر فریبا الماسی

  2. دکتر مرجان قاجار

    227 امتیاز

    4040 ارسال

    دکتر مرجان قاجار

  3. دکتر نوشین نظری

    323 امتیاز

    3114 ارسال

    دکتر نوشین نظری

  4. دکتر علی اصغر حلیمی

    222 امتیاز

    1834 ارسال

    دکتر علی اصغر حلیمی

  5. دکتر کتایون برجیس

    -2 امتیاز

    1582 ارسال

    دکتر کتایون برجیس

×